Notes de premsa

Joventut impulsa de nou la Misi per comunicar-se amb els i les joves

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/02/2021
Cartell MISI Joventut

Des del departament de Joventut, de la regidoria de Salut i Ciutadania, de l'Ajuntament de Reus s'impulsa de nou la MISI, un xatbot que serveix de canal de comunicació amb els i les joves i que funciona a través de Telegram. En aquesta nova etapa s'ha preparat un funcionament més personalitzat. L'usuari podrà indicar el seu nom, gènere, edat i gustos personals per poder rebre una informació més personalitzada. 

Una de les novetats importants és que podrà informar de més continguts. Aquests continguts podran ser proposats i escrits per qualsevol jove o associació a través del web joventutreus.cat/misi Allí es pot trobar informació que com s’ha d’estructurar la informació perquè pugui incorporar-se a la configuració de la Misi. La informació recollida ha de ser d’interès per joves i es pot incorporar en qualsevol moment, no hi ha terminis.

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha explicat que "ens interessa molt la comunicació directa amb els i les joves i, per tant, per explicar i ampliar el contingut de la nova MISI es preveuen un seguit de reunions i accions amb joves, assoaciacions i també altres departaments de l'Ajuntament perquè és important donar a conèixer aquesta eina en la qual, joves i també no tan joves, poden preguntar sobre diferents temes i de forma automàtica el bot respon". 

La MISI és una eina oberta a tothom ja sigui utilitzant-la com a usuari o bé com a creador de continguts. Si vols que la MISI parli sobre alguna temàtica, d’una entitat o col·lectiu, d’un indret, d’un servei, etc és necessari fer arribar la informació que es vol que doni el xatbot, seguint les pautes que descrites a la infografia i al formulari de recollida de dades que hi ha al final de la pàgina. El formulari es pot omplir i enviar a info.joventut@reus.cat. Cal tenir en compte que la MISI va dirigida a joves de la ciutat, per això el contingut ha de ser d’interès pels i les joves de la ciutat.

Cartell MISI Joventut
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.