Notes de premsa

L’alcalde de Reus lliurarà les plaques als agents que s’incorporen a la plantilla de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/07/2004

Dimarts, 6 de juliol, a les 11:00 h, a l’Ajuntament de Reus, l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, lliura les plaques als deu agents que s’incorporen aquest mes de juliol a la Guàrdia Urbana de Reus.

Els nous agents han accedit a la Guàrdia Urbana mitjançant concurs i després de superar el curs a l’Escola de Policia Catalunya, a Mollet del Vallès. En concret, s’incorporen 9 homes i una dona, d’edats compreses entre els 25 i els 40 anys.
En acabar, l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, i el regidor de la Guàrdia Urbana, Eduard Ortiz, atendran els mitjans de comunicació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.