Notes de premsa

La Casa d’oficis de Mas Carandell edita el vídeo del 50 aniversari de l’Escola Misericòrdia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 4/12/2018
Imatge del vídeo Escola Misericòrdia

L’Escola Misericòrdia de Reus ha presentat, en el marc de la celebració del 50è aniversari, un videoclip sobre el centre a la seva comunitat educativa. Es tracta d’un audiovisual de 3 minuts i mig, creació de la Casa d’oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell.

Segons explica el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, la idea va sorgir d’una mare de l’AMPA de l’escola, membre de la Comissió de festes del 50 aniversari, que l’any passat havia col·laborat al film Fragments de metralla, el treball de final de projecte de l’última edició de la Casa d’oficis, i per tant coneixia de primera mà la labor que s’hi fa. I a partir d’aquí es va iniciar la col·laboració per desenvolupar el nou projecte, donat que l’escola a l’estar ubicada al barri de la Immaculada de Reus encaixava perfectament en el programa ocupacional de barris de Mas Carandell. 

En primer lloc es va organitzar una reunió amb la comissió de festes, l'AMPA, la direcció del centre educatiu i Mas Carandell per concretar el projecte i més endavant es va planificar una sessió de treball entre els nois i noies de la Casa d'Oficis i la professora de música per visitar l'escola i explorar les possibilitats visuals que oferia, així com conèixe-ne la seva trajectòria. 

Col·laboració de Fito Luri
El vídeo, que compta amb la participació de tots els nens i nenes de l’escola i la del cantautor reusenc, Fito Luri, a efectes musicals, es pot trobar al blog web de Mas Carandell i al de l’escola Misericòrdia, així com als seus perfils a les xarces socials.

La Casa d’oficis de Mas Carandell és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

A l’acte de presentació, hi van assistir entre d’altres el regidor Daniel Rubio i una representació tècnica i d’alumnes de la Casa d’oficis, i va finalitzar amb la cançó de l’escola "Món Misericòrdia", escrita per a l’ocasió pel mateix Fito Luri i Sandra Queralt, antiga mestra de música del centre educatiu.

Imatge del vídeo Escola Misericòrdia
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.