Notes de premsa

La cloenda del curs a l’escola municipal de persones adultes Marta Mata

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/06/2004

Demà dijous, 10 de juny, a les 18:30 h, l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez lliurarà els diplomes de participació als alumnes de l’Escola Municipal de Persones Adultes Marta Mata, a La Palma, en el marc de la festa de final de curs.

Rebran diploma els alumnes dels cursos d’educació primària, de Català i castellà per a persones estrangeres i d’Aprenentatge de la llengua a través de la teòrica del carnet de conduir.
La festa de cloenda del curs, a la qual assistiran unes 250 persones, acabarà amb un sopar amenitzat amb música en directe i diferents actuacions musicals per part d’alumnes de l’escola.
L'Escola Marta Mata té una matrícula anual de vora 550 alumnes repartits entre els cursos de l’etapa d’Educació Primària (Instrumental I, II i III), Graduat en Educació Secundària; Aprenentatge de la Llengua a través de la teoria del carnet de conduir i Català i castellà per a persones estrangeres.
També es fa la preparació per a les proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior i Accés a la Universitat per a majors de 25 anys, amb uns resultats en la convocatòria del 2004, d'entre un 70% i un 85% d'aprovats.
La matriculació per al proper curs s'obrirà el 5 de juliol. Les persones interessades a obtenir més informació poden dirigir-se personalment a Mas Carandell, al carrer Terol 1, del Barri Gaudí, o bé sol·licitar una entrevista prèviament al telèfon de l’IMFE (977 33 18 37).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.