Notes de premsa

La Festa Major centra l’activitat del Casal d’Estiu de Mas Pintat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 8/08/2019
Casal d'Estiu de Mas Pintat
Casal d'Estiu de Mas Pintat
Casal d'Estiu de Mas Pintat

El Casal d’Estiu de primera infància ha iniciat la seva activitat aquest dilluns 5 d’agost amb la Festa Major de Reus, els elements festius i les activitats tradicionals com a temàtica central. Organitzat per la regidoria de Salut i Ciutadania, el casal té com a objectiu principal oferir un servei públic que faciliti la conciliació entre la vida familiar i laboral de les famílies amb infants d'edats primerenques. Per cinquè any consecutiu, el casal de Mas Pintat manté els preus del servei.

L’activitat del casal es presta a través dels serveis de Mas Pintat a les dependències annexes de l’Escola Bressol Municipal El Marfull. Estarà obert fins el 30 d’agost, i ofereix servei a infants nascuts l'any 2019 (mentre tinguin 16 setmanes complertes) els 2018, 2017 i 2016, així com germans d'aquests infants que hagin nascut als anys 2015, 2014 i 2013.

Mas Pintat, com a centre de suport a les famílies, ofereix al llarg de l’any un ampli ventall de propostes, eines i recursos pensats per donar resposta a les inquietuds, necessitats i reptes a què s’enfronten les famílies amb infants en el seu dia a dia. El casal adaptat aquest servei a les necessitats de l’estiu.

L'oferta inicial es concreta en l'obertura de diverses aules amb la un total de 41 places setmanals, i la distribució de ràtios màximes següents:

  • Aules de 0-1 anys: 8 infants
  • Aules de 1-2 anys: 13 infants
  • Aules de 2-3 anys i germans: 20 infants

Actualment, cada setmana de servei ja té inscrits més d’una trentena de participants. L’activitat s’inicia aquesta setmana amb èxit d’inscripció, ja que s’han completat les places de les aules de 2-3 anys; i actualment encara queden places per infants nascuts al 2018 i 2019.

Els preus del casal es mantenen congelats per cinquè any consecutiu: Servei d'acollida (12 euros/setmana), servei casal (36 euros/setmana), i servei menjador (30 euros/setmana).

El casal ofereix servei des 8:00 a 15:00h, amb la següent distribució horària:

  • Servei d'acollida opcional: de 8 a 9h.
  • Servei de casal : de 9 a 13h. (sense servei de menjador)
  • Servei de menjador: de 13 a 15h. (amb servei de menjador)

Per aquells infants que utilitzin el servei de menjador, l'horari de l'àpat és a les 12 per tal que de 13:00 a 15:00h puguin descansar si ho necessiten.

Casal d'Estiu de Mas Pintat
Casal d'Estiu de Mas Pintat
Casal d'Estiu de Mas Pintat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.