Notes de premsa

La Guàrdia Urbana incorpora dos nous cotxes patrulla híbrids

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 11/07/2019
Presentació dels nous vehicles
Presentació dels nous vehicles dela Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha incorporat dos nous cotxes policials, en el marc de la política de renovació de la flota de vehicles que el cos de seguretat municipal ha iniciat enguany.

Els nous vehicles són híbrids, d’acord al criteri que impulsa l’Ajuntament de Reus de promocionar la mobilitat rodada amb combustibles alternatius. L’adquisició dels dos cotxes ha tingut un cost de 87.681,39 euros (IVA inclòs), i el contracte de subministrament es va adjudicar a Autofòrum Tarragona SA.

Els vehicles, que són Turisme de la marca Toyota model Prius + 1.798 cc, estan preparats per funcionar com a cotxe patrulla, i estan equipats amb material policial, equipament per a detinguts, emissora adaptada per a la xarxa RESCAT, i antena GPS, entre altres.

Com a novetat, els vehicles estan dotats d’un equip desfibril·lador, com a continuïtat al pla d'implantació d'aparells DEA en equipaments públics de la ciutat Els nous cotxes estan retolats amb la imatge corporativa de la Guàrdia Urbana de Reus, de manera que es poden identificar de forma clara.

L’entrada en servei millorarà l'atenció i el servei de proximitat de la Guàrdia Urbana; i s’afegeix als serveis de proximitat que del cos de seguretat, com el patrullatge a peu dels agents i les comissaries externes de proximitat.

Els cotxes se sumen a la nova furgoneta d’atestats que la Guàrdia Urbana va adquirir el passat mes de febrer. Actualment, la flota de vehicles policials està formada per 26 cotxes i furgonetes i 17 motocicletes.

Presentació dels nous vehicles
Presentació dels nous vehicles dela Guàrdia Urbana

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.