Notes de premsa

La Guàrdia Urbana porta al jutjat les connexions il·legals a la llum i l’aigua del carrer Joan Coromines

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 11/08/2017
Foto de l'actuació policial
Foto de l'actuació policial
Foto del material elèctric requisat

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents del cos municipal de seguretat i dels Mossos d’Esquadra han tornat a donar suport aquest divendres, 11 d’agost, als operaris de les companyies elèctrica i d’aigua per tallar les connexions il·legals dels subministraments als pisos ocupats il·legalment del carrer de Joan Coromines. És la quarta vegada que els operaris han de tallar el subministrament, després del reiterat delicte d’ús fraudulent de les xarxes, per la connexió il·legal que realitzen els ocupants il·legals dels pisos.

La Guàrdia Urbana té obertes diligències per la via penal per les connexions delictives a les xarxes de subministraments. Els agents han requisat el material elèctric amb el qual els ocupants il·legals han fet les connexions, i el posaran a disposició judicial, per complementar les diligències obertes.

El Govern de Reus reitera el seu compromís amb l’actuació de fermesa que porta a terme, i no farà cap concessió en un cas clar d’ocupació il·legal, que poc té a veure amb la situació social dels ocupants.

Foto de l'actuació policial
Foto de l'actuació policial
Foto del material elèctric requisat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.