Notes de premsa

La pirotècnia La Zaragozana guanya per decisió popular el concurs de focs «Frec a Frec» de Sant Pere

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 20/07/2004

La Pirotècnia La Zaragozana dispararà el castell de focs de Misericòrdia, en proclamar-se guanyadora del concurs de focs artificials «Frec a Frec» 2004 que es va disputar el 29 de juny, en el marc de la celebració de les festes de Sant Pere.

El guanyador del concurs s’ha decidit per votació popular. Els assistents van haver de triar entre La Zaragozana, que va actuar en primer lloc i que ha aconseguit 1.240 vots, i la pirotècnia Vicente Caballer, amb la col·laboració de la Pirotècnia Espinós, que va disparar en segon lloc i que n’ha obtingut 830.
L’IMAC ha sortejat entrades al cinema a La Palma entre tots aquells que han dipositat el seu vot.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.