Notes de premsa

La secretària general de Joventut, Marta Rosàs, visita els casals d’estiu de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 20/07/2004

La secretària general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Rosàs, acompanyada de la tinenta d’alcalde d’Educació i Família, Empar Pont, del tinent d’alcalde de Cultura i Joventut, Xavier Filella i del Coordinador Territorial de Joventut, Ferran Benach, visitarà demà dimecres, 21 de juliol, els casals d’estiu de Reus.

En concret, es desplaçarà al Col·legi General Prim (c/Doctor Ferran, 42) per veure les activitats que s’hi desenvolupen en el marc del programa d’activitats d’estiu de Reus per a infants i joves, conegut com a «Ventilactivitats». El contacte amb la premsa està previst a les 12:15 h al mateix col·legi.
Prèviament, els responsables municipals mantindran una reunió de treball amb la secretària general de Joventut a l’Ajuntament, a les 11:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.