Notes de premsa

L’Ajuntament aprova recórrer la sentència contra l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/02/2017

El Ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres 17 de febrer la interposició de recurs d'apel·lació contra la sentència de 31 de gener de 2017 del Jutjat contenciós administratiu núm. 1 de Tarragona, que declara nul l'acord del ple de la corporació de 13 de juliol de 2015, d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència. L’acord s’ha près amb els vots a favor dels grups municipals de PdeCAT-CiU, ERC-Més-MDC-Avancem, Ara Reus, l’abstenció de la CUP i el vot en contra de C’s, el PSC i el PPC.

L’acord de ple ve avalat per un informe de la secretaria general de l’Ajuntament que considera que concorren elements suficients per fonamentar el recurs d’apel·lació contra la sentència, el qual es presentarà davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.