Notes de premsa

L’Ajuntament inicia els treballs de reparació del paviment dels carrers del nucli antic

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 13/02/2018
Foto de les obres al carrer del Galió

L’Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal, va iniciar la setmana passada els treballs de reparació, arranjament i millora dels paviments de diversos carrers situats al nucli antic de la ciutat. L’execució del projecte, adjudicada a l’empresa Disseny de paviments i obres SJB per un import de 48.500 euros, s’inicia als carrers del Galió, d’Aleus, de la Galera, de Pubill Oriol, d’en Vilar, de Rosich, de Santa Anna, i a les places del Mercadal i de la Farinera. El projecte preveu intervenir en altres espais, als quals s’hi actuarà fins a exhaurir el pressupost previst.

Hipòlit Monseny, regidor de Via Pública, afirma que amb aquesta actuació “el Govern de Reus manté el seu compromís amb la posada al dia de la via pública de la ciutat i, especialment en aquest cas, contribueix a la projecció de la ciutat per tractar-se d’una zona molt transitada i de referència com és del nucli antic”.

El projecte preveu diferents tipus d’actuacions als vials de l’interior del tomb de ravals segons la problemàtica que presenten i el tipus de paviment, els quals són de pedra calcària, de pedra granítica o de llambordes.

Les zones del nucli antic on s’actua són aquelles que es troben deteriorades, desgastades o envellides pel pas del temps. Les zones i criteris d’actuació els fixen els serveis tècnics de la Brigada Municipal, que s’encarrega de la direcció tècnica de l’obra. El termini previst per l’execució de les obres es de tres mesos.

Foto de les obres al carrer del Galió
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.