Notes de premsa

L'alcalde rep els participants del Congrés de Pueri Cantors

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/07/2018
Una de les formacions amb l'alcalde Carles Pellicer
Els representants de les corals
Els petits cantors omplen el Saló de Plens

L'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, ha rebut aquesta tarda els participants al XLII Congrés Internacional de Pueri Cantors que enguany té lloc a Barcelona, i que s'han desplaçat durant tot el dia a Reus per conèixer els atractius turístics de la ciutat. Un dels cors participants del congrés és l'Escolania de la Capella de la Puríssima Sang.

Els primers en arribar a la ciutat han estat els integrants de quatre cors suecs que, després de participar a una missa al Temple de la Sang, han visitat l'Institut Pere Mata. Ja a la tarda s'ha afegit a la comitiva un cor alemany, format per una cinquantena de membres. Tots junts han visitat la Prioral, han realitzat un tomb de ravals i tot seguit han estat rebuts al Saló de Plens per l'alcalde de la ciutat.

La trobada, coordinada per la Reial Congregació de la Puríssima Sang, amb la col·laboració de l'Agència Reus Promoció i l'Institut Municipal Reus Cultura, ha finalitzat amb un concert a l'Església Prioral de Sant Pere.

Una de les formacions amb l'alcalde Carles Pellicer
Els representants de les corals
Els petits cantors omplen el Saló de Plens

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.