Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/06/2003

s informa la Guàrdia Urbana, a la 1:20 h d'aquesta matinada, agents d'aquest cos han detingut dos homes per tràfic de drogues, al carrer de Tetuan.

Un dels individus, A.A., de 22 anys i amb domicili a Reus, duia 20,7 g d'haixix tallat i embolicat en barretes per a la seva distribució, i el segon detingut, H.M., de 41 anys i veí de Reus, portava 1.990 euros.
Els detinguts han estat traslladats a la comissaria del Cos Nacional de Policia, amb les diligències prèvies i, la droga i els diners intervinguts.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.