Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 3/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dilluns 2 d’agost, a les 21:40 h es va produir un accident entre un vehicle matrícula de Tarragona, un Citroen Saxo, i un ciclomotor a l’alçada del número 47 del raval de Robuster. A causa de l’impacte, la conductora del ciclomotor, una veïna de Reus de 28 anys, va haver de ser atesa a l’Hospital de Sant Joan, on va ser donada d’alta poc després.

D’altra banda, agents de la Guàrdia Urbana van col·laborar amb els Bombers de la Generalitat en les tasques d’extinció d’un incendi en una zona de matolls a la carretera TV-2211, de Reus a Constantí, a les 21: 10 h.

Reus, 3 d’agost de 2004

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.