Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 6/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest divendres, 6 d’agost, hi ha hagut un accident sense ferits a les 0:30 h a l’avinguda Pere el Cerimoniós. Els fets s’han produït quan un turisme marca Daewoo matrícula de Madrid ha xocat contra un Renault Clio que estava estacionat. El conductor, un veí de Reus de 22 anys, ha marxat però pocs minuts després l’han localitzat els agents quan intentava canviar una roda punxada a causa de l’accident. El conductor ha donat positiu al control d’alcoholèmia, per això s’han traspassat al Jutjat de Guàrdia les diligències del cas.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana, a les 0:32 h, va rebre un avís per part d’un veí de l’avinguda del Carrilet perquè una parella discutia. En comprovar els fets, els agents han detingut un veí de Reus de 49 anys per quebrantar una ordre judicial d’atansament a la seva dona. El detingut i les diligències del cas passen a mans del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.