Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dimecres 11 d’agost, a les 16:10 h, al carrer General Moragues, es va denunciar al conductor d’un ciclomotor per conduir sense llicència i no disposar de l’assegurança obligatòria. En el moment d’immobilitzar el vehicle, el conductor –veí de Reus de 17 anys– va agredir l’agent que el denunciava, motiu pel qual va ser detingut per un presumpte delicte de desobediència greu, resistència i atemptat a l’autoritat. Les diligències van ser traspassades a la Fiscalia de Menors.


D’altra banda, a les 14:30 h, al carrer del Pont, es van detenir dos menors per conduir una motocicleta sostreta. Les diligències d’aquest cas també passen a mans de la Fiscalia de Menors.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.