Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dijous, a les 14:40 h, s’ha produït un incendi al segon pis de l’immoble situat al número 5 del carrer Pubill Oriol. En el moment del foc no hi ha havia ningú a l’interior de l’habitatge i només s’han produït petits danys materials. Tot sembla indicar que l’incendi ha començat a la cuina de la casa. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Per permetre l’accés dels Bombers al carrer de vianants, els agents de la Guàrdia Urbana han desviat el trànsit a la plaça de Prim, per impedir l’accés de vehicles pels ravals de Jesús i Martí i Folguera. La circulació s’ha normalitzat pocs minuts després de les 15:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.