Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 22/09/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents d’aquest cos van col·laborar amb el cos de Bombers de la Generalitat aquest dimarts, 21 de setembre, al voltant de les 16:00 h, en l’extinció d’un foc a l’interior d’un edifici deshabitat, situat al raval de Robuster, n. 12. Els bombers van accedir-hi a través de la finestra, de la qual sortia el fum que va aixecar l’alarma i van apagar el foc.

Els dos cossos de seguretat també van actuar conjuntament en la retirada d’una branca d’un arbre a punt de caure, pel perill que representava per als vianants, a la plaça del Pare Gil, passades les 19:00 h.
D’altra banda, a les 23:25 h del mateix dimarts, agents de policia van detenir el conductor d’un vehicle, J.G.R., de 24 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i danys intencionats. L’individu circulava, amb un turisme Citroen Xsara, per l’avinguda dels Països Catalans, de forma temerària, sense llums i a gran velocitat, quan el va detectar la Guàrdia Urbana. En veure els agents, el conductor va intentar fugir, però la Guàrdia Urbana el va enxampar al barri Gaudí. Durant la intervenció de la policia, s’hi van aplegar un grup de prop d’una trentena de persones que es van enfrontar amb la policia, per la qual cosa, al lloc dels fets s’hi van desplaçar reforços d’altres cossos. Finalment, el detingut i les diligències van ser traspassades al Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.