Notes de premsa

Les jornades de treball sobre Oleoturisme al Centre de Desenvolupament de l’Oli <br />

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 7/07/2004

El Centre de Desenvolpuament de l’Oli de Reus acull els dies 8 i 9 de juliol dos grups de treball del projecte anomenat Oleoturisme, a la sala polivalent de l’edifici de l’Estació Enològica.

L’Oleoturisme té com a objectiu la valorització turística dels recursos locals associats a la producció de l’oli d’oliva. Les jornades sorgeixen d’una iniciativa comunitària de cooperació internacional, en la qual participen països del sud de la Unió Europeu i tercers països, destinada a reforçar la cohesió socioeconòmica de la Comunitat Europea i augmentar l’eficàcia de les polítiques i instruments de desenvolupament regional mitjançant l’intercanvi d’experiències sobre algun eix temàtic concret, que en aquest cas és l’Oleoturisme.
El Centre de Deseonvolupament de l’Oli de l’Ajuntament de Reus participa i col·labora en aquest projecte que està dissenyat i liderat per la Diputació provincial de Jaén i altres socis: ARMINES-École des Mines d’Alés, ADEMO Portugal, NE O.H.T Grècia, Grad Buje (Croàcia), El Marroc, Tunísia, Hrvatska i AEMO (Asociación Española de Municipios del Olivo), del qual té la segona vicepresidència l’Ajuntament de Reus.
Dijous, 8 de juliol, les jornades comencen a les 9:30 h amb la benvinguda als participants i finalitzen amb una visita guiada al molí d’oli La Boella, a les 19:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.