Notes de premsa

Les piscines de Reus es mullen per l’esclerosi múltiple

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 8/07/2004

Diumenge, 11 de juliol, les piscines municipals del Parc dels Capellans s’afegeixen a la jornada solidària amb els afectats d’esclerosi múltiple que se celebra sota el lema «Mulla’t per l’esclerosi múltiple».

Les persones interessades a col·laborar poden fer les aportacions a la fundació Esclerosi Múltiple i comprar-ne objectes el pròxim diumenge, 11de juliol, de les 11:00 h a les 14:00 h també a les piscines municipals.
Horari nocturn
D'altra banda, per segon cap de setmana consecutiu les piscines obriran també en horari nocturn. En concret, divendres i dissabtes, les piscines obren de 22:00 h a 24:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.