Notes de premsa

Les piscines municipals del parc dels Capellans obren la nova temporada el diumenge, 19 de juny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/06/2005

òxim diumenge, 19 de juny, les piscines municipals del Parc dels Capellans estrenen una nova temporada, que enguany es tancarà el 4 de setembre. Les instal·lacions estaran obertes d’11:00 h a 20:00 h, ininterrompudament.

Els dissabtes d’estiu, entre el 16 de juliol i el 20 d’agost, les piscines també es podran utilitzar en horari nocturn, de 22:00 h a 24:00 h. A més, hi haurà un servei de cafeteria, obert de les 22:00 h a les 2:00 h de la matinada.
Enguany, el passi de temporada es podrà obtenir per 59,9 euros, amb descomptes per a diferents col·lectius. Aquest preu s’ha abaratit un 30% en relació a la temporada anterior, per fomentar les piscines com una opció de lleure per a tot l’estiu.
A més, en virtut del conveni signat entre la Regidoria de l’Esport i la Unió de Botiguers, les botigues associades repartiran 30.000 butlletes amb un descompte d’un euro aplicable a qualsevol modalitat d’entrada a les piscines. Les butlletes es repartiran fins al 15 de juliol. Coincidint amb aquesta data, se sortejarà un passi de temporada per a tot l’estiu entre els participants de la promoció que hagin dipositat la seva butlleta en una bústia especialment habilitada per a aquest objectiu a les Piscines Municipals.
A més, aquest estiu, les persones amb el carnet d’Amic del Centre Cívic o usuàries del programa d’activitats físiques per a tothom, poden adquirir el passi de temporada amb més d’un 10% de descompte.
Els alumnes del programa Cap nen sense saber nedar i natació adaptada podran adquirir el passi de temporada amb un 30% de descompte en presentar el full de sol·licitud, a les piscines municipals el 18 de juny, coincidint amb la festa de cloenda de l’activitat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.