Notes de premsa

Més de 1.200 escolars a les projeccions del MemoriJove al Festival Memorimage

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 8/11/2018
El director artístic del Memorimage presenta Andrea Motis
Ple absolut al Teatre Bartrina per la inauguració del Memorimage
Actuació musical d'Andrea Motis al Memorimage 2018

Les sessions del MemoriJove incloses al Festival Memorimage rebran en aquesta edició més de 1.200 escolars, omplint d’aquesta manera les sessions previstes del matí. Aquest dijous es projecta la pel·lícula “Out” una radiografia d’un temps de valentia, en la qual diferents joves gais i lesbianes bisexuals i transsexuals d’arreu del món, enregistren el moment d’explicar a les seves famílies la seva orientació sexual.

Del total de joves inscrits, 580 estudiants han assistit aquest dijous a les projeccions i després de cada sessió un representant del Col·lectiu H2o ha coordinat el col·loqui amb els joves que han pogut veure la pel·lícula, que és el film a més que s’ha triat per cloure el Festival Memorimage d’enguany, el proper dissabte dia 10 de novembre, a les 21h al Teatre Bartrina.

Avui continuen les projeccions del festival. A la tarda al Teatre Bartrina es projecta dins de la secció MemoriReus “Una vida fent fira” retrat de les més de les set dècades de la firaReus i hi haurà els dos directors, David Fernàndez i Victor Rubio i amb la guionista Isabel Martínez.

Posteriorment, al mateix teatre, es farà la projecció del documental “Hereus d’un cardenal proscrit” que ens parla de part de l’església tarragonina durant el franquisme. També hi haurà amb la directora Llúcia Oliva que ens parlarà sobre el projecte.

En aquesta edició s’incorpora l’Orfeó Reusenc com a segona sala. Allà es projectaran els documentals “Deaf Child”, que explica l’encoratgedora història d’en Tobias un noi que va néixer sord i a continuació tindrem “No intenso agora” el documental del cineasta brasiler Joao Moreira, que retrata i reflexiona sobre el Maig del 68.

El Festival Memorimage va començar dimecres a les 21h al Teatre Bartrina amb un ple absolut per veure la pel·lícula “Andrea Motis, la trompeta silenciosa”, que va comptar també amb un concert extraordinari de la mateixa Andrea Motis, acompanyada per Joan Chamorro i Josep Traver.

El director artístic del Memorimage presenta Andrea Motis
Ple absolut al Teatre Bartrina per la inauguració del Memorimage
Actuació musical d'Andrea Motis al Memorimage 2018

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.