Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 12/07/2004

Dimarts, 13 de juliol, comencen les obres de reforma de clavegueram al tram del carrer de l’Escultor Modest Gené, comprès entre el carrer de Sant Antoni Maria Claret i la Riera de Miró.

Aquestes obres, que l’empresa Aigües de Reus SA ha encarregat a COBRA Instalaciones y Servicios, tindran una durada de dos mesos i mig.
El carrer de l’Escultor Modest Gené estarà tallat a la circulació mentre durin les obres, tot i que es facilitarà l’accés als pàrquings de la zona. L’última fase d’aquesta obra serà la renovació de la xarxa d’aigües del carrer Constantí.
D’altra banda, el pròxim 16 de juliol es tallarà al trànsit la plaça de Prim, en horari nocturn, de 22:00 h a 24:00 h, per les tasques de descàrrega d’una aire condicionat.
Fins al 15 de juliol es tallarà el carrer de Sant Antoni, en el tram comprès entre el pàrquing municipal i el carrer de Sant Jaume.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.