Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 19/07/2004

Dimarts, 20 de juliol, es tallarà al trànsit durant unes hores el raval de Sant Pere, en el tram comprès entre el carrer Eugeni Mata i el carrer Arnavat i Vilaró, concretamet entre les 21:30 h i les 24:00 h, a causa dels treballs en una obra.

També per feines en una obra, demà es tallarà el carrer de Santa Anna, en el tram comprès entre el raval de Santa Anna i el carrer Martí Napolità. En aquest cas, els talls es faran entre les 08:00 h i les 20:00 h i es repetiran el dijous 22 de juliol.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.