Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 4/08/2004

Dijous, 5 d’agost, de 14:00 h a 17.00 h, es tallarà al trànsit el carrer Doctor Robert, entre el carrer de Sant Miquel i la plaça de la Llibertat. Divendres, 6 d’agost, es tallarà aquest mateix tram de 6:00 h a 9:00 h i de 14:00 h a 17:00 h.

D’altra banda, divendres es tallàra el carrer Alt de Sant Pere, entre els carrers Sardà i Doctor Robert a causa d’unes obres. En aquest cas, l’horari de la restricció de trànsit és de les 8:00 h fins a les 20:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.