Notes de premsa

Nou accés al centre de la ciutat des del carrer del Roser

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/01/2019
Accés al centre des de la riera Miró pel carrer del Roser
Senyalització modificacions viàries

Des del departament de Mobilitat i Circulació s’ha posat en marxa una reordenació viària a la Riera de Miró (entre el carrer del Roser i el carrer Camí de Valls) obrint un nou accés al centre de la ciutat des del carrer del Roser.

Aquest canvi ve motivat per les obres de remodelació de la plaça de la Puríssima Sang que han comportat un tall de circulació al carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró.

D’aquesta manera, els vehicles que circulin des de la plaça d'Antoni de Villarroel a la plaça de Pompeu Fabra podran girar a l'esquerra al carrer del Roser direcció plaça de Catalunya gràcies al desdoblament en dos carrils en sentit de pujada.

Atès que en aquesta fase de les obres es fa el moviment de semàfors, s'ha aprofitat per substituir les òptiques per leds i també per incorporar dispositius sonors pels invidents. Aquest és un canvi projectat amb motiu de les obres però la voluntat és poder-lo mantenir posteriorment.

El pas de vianants de la cruïlla se suprimeix de la part sud i quedarà eliminat.

Les diferents fases de l’obra estan previstes de finalitzar el 29 de març.

Accés al centre des de la riera Miró pel carrer del Roser
Senyalització modificacions viàries

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.