Notes de premsa

Obres de millora en el servei d’aigua a la urbanització el Pinar

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 7/12/2017

Aigües de Reus té previst iniciar la semana vinent treballs de millora del servei d’abastament a la urbanització el Pinar. La intervenció tindrà una durada estimada de dos mesos i compta amb un pressupost de 103.303,47 € i no representarà cap despesa econòmica per als veïns.

Els treballs consisteixen en la millora i reparació de les instal.lacions del dipòsit d’aigua potable que dona servei a la urbanització i que està situat al carrer Ribera d’Ebre. A grans trets, es tracta de procedir a la substitució de l’actual coberta del dipòsit per una altra de nova amb un panell sandvitx que garanteix un major resistència i aïllament tèrmic.

Paral·lelament, s’aprofita per renovar les instal.lacions i els equipaments interiors, amb la idea de millorar les condicions del servei que s’ofereix a tots els usuaris d’aquesta urbanització de Reus.

El regidor delegat de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, afirma que “la nostra obligació, com a municipi, és vetllar pel bon servei a tots els reusencs, visquin on visquin, al centre o en barris i urbanitzacions més o menys perifèriques, com ho evidencien les diverses obres que en aquests moments es duen a terme a la ciutat”. En concret, aquesta tardor s’han iniciat diverses obres de millora de la xarxa (ja sigui de sanejament o d’abastament d’aigua) en barris tan diferents i dispersos com són: Pastoreta, Horts de Miró, Palma, Immaculada i Poetes.

El regidor Daniel Rubio també destaca el fet que sigui Aigües de Reus qui assumeixi íntegrament el cost de la inversió continuada que es du a terme a la xarxa al llarg de l’any, amb la qual cosa “és possible millorar les condicions efectives del servei sense castigar econòmicament els reusencs”.

Telèfon d'atenció
Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea els seu telèfon 977 127 199 per qualsevol consulta o incidència durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona, tot desitjant que les molèsties i interferències siguin mínimes durant l’execució dels treballs.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.