Notes de premsa

Oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Reus per a l'any 2017

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 2/01/2018

L'Ajuntament de Reus va aprovar amb data 11 de desembre de 2017  l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'exercici 2017 que inclou un total de 26 places de funcionaris de carrera en diferents categories i departaments i 7 places de conserge com a personal laboral fix.

La nova oferta corresponent al funcionariat de carrera es concreta en 9 places d'agents de la Guàrdia Urbana, una plaça de tècnic/a d'Administració General, una plaça de tècnic/a superior d'Aministració Especial, dues places de caporal, 9 places d'administratiu/va i 4 places d'auxiliar administratiu/va.

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.