Notes de premsa

Pren forma el nou accés al Mercat del Camp

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 8/08/2019
Obres accés Mercat del Camp

El cartell de metacrilat i retroil·luminat amb LED amb les lletres “Mercat del Camp”, ja llueix al que serà el nou accés del centre d’abastiment i distribució a gran escala de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona. La instal·lació del rètol s'emmarca en les obres d'arranjament de l’accés al recinte; una actuació que millorarà la imatge de l’espai amb la construcció d’una gran marquesina de més de 33 metres d’amplada, 10,5 metres de profunditat i una alçada de 5 metres. L'objectiu és dignificar i modernitzar l’entrada al complex de venda d’alimentació a l’engròs.

Les obres de construcció del nou accés avancen segons el calendari previst. El termini d’execució és de 4 mesos i estaran llestes al setembre.

Amb una inversió de gairebé 330.000 euros més IVA, les obres també permetran reorganitzar els circuits de mercaderies i de clients i adequar els espais destinats a aparcament. El projecte preveu la pavimentació de l’accés i nova senyalització vertical a tot el recinte. A banda de millorar l’entrada, les obres també tenen com a objectiu una millor regulació viària a l’interior del complex, amb un circuit per a mercaderies i un altre per a clients.

Les obres es van adjudicar a dues empreses: d’una banda, l’obra civil a l’empresa Construcciones Asensio SL (COASA) per 294.825,12 euros més IVA; de l’altra, les instal·lacions electròniques a l’empresa Construccions Jaén Vallés SL per un import de 34.698,77 euros més IVA.

Des del 2005, el Mercat del Camp està gestionat per l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, que també gestiona els mercats municipals i els mercats ambulants dels Marxants.

Obres accés Mercat del Camp
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.