Notes de premsa

Presentació d'un estudi sobre la relació del comerç de Reus amb el patrimoni i el paisatge urbà

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 6/11/2018
Imatge del seminari

L’Ajuntament de Reus, en conveni amb la fundació URV, presenta aquest dimecres 7 de novembre un estudi sobre el comerç de la ciutat i la seva relació amb el paisatge urbà, que va encarregar al Centre de Recerca Urbana del Camp (CRUC) de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus. La presentació es farà a les 11:00h a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Reus – Campus Bellisens, en el marc del seminari «Fris del comerç local». La jornada s'obrirà una hora abans, en un acte presidit per l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, acompanyat dels regidors d’Urbanisme, Marc Arza, i de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i de Pau de Solà Morales, director de l'ETSAR URV.

En el decurs de la jornada es presentaran els resultats de l'estudi sobre el comerç de Reus, però també teòrics i experts sobre la promoció, gestió o estudi del comerç urbà de ciutats mitjanes i grans podran avaluar-ne i debatre’n els resultats. Aquesta jornada ha de servir, alhora, per propiciar un punt de trobada de ciutats on el comerç urbà juga un paper fonamental en la generació d’una imatge vital i perennement renovada.

Serà un acte obert, prèvia inscripció gratuïta (els interessats i interessades han d'enviar un correu a cruc@urv.cat). La presentació del treball ha de servir per comparar-lo amb altres estudis, aportar noves reflexions i aprendre d’altres iniciatives locals a través d’un debat transversal i enriquidor.

Després de tot el dia de taules rodones, debats i conferències, es clourà a les 18:00 h amb una xerrada de Josep Bertran, director del Centre de Recerca Urbana del Camp (CRUC). Entre altres, participaran a la jornada Miguel Sopas Banderia, regidor d'Urbanisme de Braga, o Izíar Gorricho, de l'àrea d'Economia Local Sostenible de l'Ajuntament de Pamplona.

Imatge del seminari
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.