Notes de premsa

Prop de 25.000 persones participen a les activitats d'estiu a les Biblioteques Municipals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 12/09/2018
Imatge d'una de les activitats d'aquest estiu a les Biblioteques Municipals

Les Biblioteques Municipals de Reus han tingut aquest estiu un increment d'usuaris respecte l'any passat xifrat en gairebé 500 assistents més que l'any passat. Un cop finalitzada l'activitat extraordinària organitzada per aquests mesos d'estiu, les Biblioteques han rebut un total de 24.423 persones.

L'activitat més popular ha estat el cicle «Biblioteques amb DO» que es du a terme els dilluns de juliol a la Biblioteca Xavier Amorós, amb 422 assistents. Les «Tardes d'estiu» a la Biblioteca Pere Anguera han tingut 197 persones apuntades i és remarcable també l'assistència al cicle «Biblioteques Chillout» que es du a terme el mes d'agost, també a la Biblioteca Pere Anguera, amb 185 assistents...

El total d'assistents a la resta de programes, com el «Llegir i dibuixar», o el Joc de Lectura (que encara funciona durant el mes de setembre), conjuntament amb els assistents diaris a ambdos espais bibliotecaris fan que s'arribi a la xifra de 24.423 usuaris, 452 més que l'any passat en el mateix període de l'any, en el que hi va haver doncs 23,971 assistents.

Horari d'hivern
D'altra banda, a partir d'aquest dimecres les Biblioteques Municipals comencen l'horari d'hivern, que s'allargarà fins al 28 de juny de l'any vinent.
A la Biblioteca Central Xavier Amorós els horaris són els següents:

- De dilluns a divendres, de 10:00 h a 20:00 h
- Dissabtes de 10:00 h a 14:00 h

I, finalment, pel que fa a la Biblioteca Pere Anguera, els horaris són:
- Matins de dimarts, dijous i dissabtes, de 10:00 h a 14:00 h
- Tardes de dilluns a divendres, de 16:00 h a 20:00 h
Cal tenir en compte que els dimarts no es tanca al migdia.

Imatge d'una de les activitats d'aquest estiu a les Biblioteques Municipals

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.