Notes de premsa

Protagonisme dels autors locals en el cicle de Sant Jordi de les Biblioteques Municipals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/03/2017

Amb el Dia Mundial de la Poesia aquest dimarts 21 de març s'enceta el Cicle de Sant Jordi, que des de fa alguns anys el Servei Municipal de Biblioteques orienta a la promoció dels autors locals i les seves novetats editorials.

Aquest cicle inclou tres dates significatives que se sumen al de la diada de Sant Jordi i que són les següents:

  • El Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, que convoca els poetes. L'acte d'enguany titulat "Poesia per tothom" es farà a les 18:30 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós i l'ha preparat el seminari de dinamització de biblioteca escolar que organitzen el Centre de Recursos Pedagògics Baix Camp i les Biblioteques Municipals. Consiteix en un itinerari per diferents llibres de poesia que els membres del seminari han destacat per apropar la poesia als nens i nenes de primària i als joves de secundària. Aquest recorregut il·lustrat amb les veus d'alumnes de l'Escola Santa Anna de Castellvell, l'Institut Escola Pi del Burgar, l'Institut Domènech i Muntaner i l'Institut Gabriel Ferrater acabarà el seu recorregut amb veus de poetes locals com Raquel Estrada i Raimon Aguiló, entre d'altres
  • El Dia Internacional del Llibre Infantil, el 2 d'abril, convoca els autors i il·lustradors locals de llibres infantils. La commemoració es farà dins les sessions de contes, que són el 29 de març a la Biblioteca Central Xavier Amorós i el 30 de març a la Biblioteca Pere Anguera.
  • La presentació conjunta de les novetats locals des l'abril de l'any anterior fins el març d'enguany i que enguany serà el dia 18 d'abril.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.