Notes de premsa

Reus commemora aquest dijous el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 16/05/2018
Cartell del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia a Reus 2018

La ciutat de Reus commemora amb diversos actes aquest dijous, 17 de maig, el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia. A les 9:00 h del matí és prevista la penjada de la bandera de l'arc de Sant Martí en un balcó de l'Ajuntament de Reus i la posterior lectura del manifest contra l'homofòbia. A la tarda s'ha programat un acte a les 18:30 h al Casal de les Dones, en què es presentarà l'exposició i el projecte “Som així! Quotidianitats lesbianes”, amb la participació de les impulsores de la iniciativa, Pepa Vives i Carme Porta, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.

Aquests actes es realitzen amb la col·laboració de l'entitat H2O, referent al territori del col·lectiu LGTBI. Entre els objectius del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia i ha la lluita contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a través de la visibilització d'aquesta reivindicació i dels col·lectius que hi són implicats, així com la sensibilització del conjunt de la població.

Cartell del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia a Reus 2018

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.