Notes de premsa

Reus, entre els 40 municipis de l’estat que millor gestionen la recollida de paper i cartró

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 8/02/2019

L’Ajuntament de Reus ha estat reconegut per tercer any consecutiu per la qualitat de la recollida selectiva de paper i cartró, com un dels 40 municipis de l’estat espanyol que destaquen per alts nivells d'excel·lència en la gestió de la recollida. Per tercer any consecutiu, l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartó (ASPAPEL) ha guardonat Reus en els premis Pajaritas Azules, el programa de promoció del reciclatge dirigit a les entitats locals de més de 50.000 habitants.

Els premis es basen en l'avaluació 21 indicadors, agrupats en cinc blocs: la recollida del contenidor blau; els serveis de recollides complementàries; campanyes i accions d'informació i conscienciació ciutadana; aspectes relatius a la regulació i la planificació de la gestió; i els resultats i traçabilitat fins a reciclatge final.

Pajaritas Azules és un programa d'assessorament, avaluació i reconeixement de la qualitat de la gestió municipal en matèria de recollida selectiva de paper i cartó, enfocat a la millora contínua.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.