Notes de premsa

Reus Mobilitat i Serveis iniciarà al setembre les obres de l’àrea d’aparcament de zona blava de l’Hospital

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/08/2019
Plànol de la futrura àrea d'aparcament

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis SA ha adjudicat a l’empresa Tecnofirmes els treballs de construcció de l’àrea d’aparcament de zona blava davant l’Hospital Sant Joan per un import de 330.880 euros.

El nou aparcament tindrà 297 places, i una tarifa reduïda de 50 cèntims l’hora, amb un màxim de 2 euros per dia natural.

El projecte d’obres adjudicat inclou l’obra civil d’adequació del solar, les instal·lacions necessàries i la maquinària per al cobrament de zona blava. El contracte fixa un termini d’execució de les obres de 4 mesos, i la previsió de l’empresa és iniciar els treballs el pròxim mes de setembre.

El solar on s’ubicarà l’aparcament està situat entre les avingudes del Dr. Josep Laporte i de la Universitat, just davant de la façana principal de l’equipament hospitalari, i té 8.200 m2. En aquest espai ara ja hi aparquen vehicles sense cap tipus de regulació, enllumenat ni senyalització, generant problemes de circulació i sensació d’inseguretat.

La construcció de l’àrea d’aparcament forma part de l’acord que l’Ajuntament va arribar amb l’empresa concessionària dels pàrquings de l’Hospital Sant Joan i de l’Edifici Tecnoparc per resoldre els problemes d’aparcament a l’entorn del centre sanitari.

Els aparcaments de l’Hospital Sant Joan i de l’Edifici Tecnoparc s’han incorporat aquest mes de juliol a la xarxa municipal de pàrquings  que gestiona l’empresa Reus Mobilitat i Serveis SA, amb l’equiparació de tarifes a les de la resta d’equipaments de la xarxa.

  • La tarifa de rotació que s’aplica al pàrquing Hospital és la mateixa que a la resta d’aparcaments subterranis de la xarxa municipal: la primera i segona hores d’estacionament tenen una tarifa d’1,85 euros; i la tercera de 0,30 euros; mentre que la tarifa màxima de 24 hores és de 4 euros.
  • Les tarifes de l’aparcament del Tecnoparc són d’1,85 euros la primera hora; de 0,15 euros la segona; i d’un màxim de 2 euros les 24 hores. En aquest cas, també es crea un nou abonament de 12 hores al dia per 25 euros i un de 24 hores per 45 euros al mes.
Plànol de la futrura àrea d'aparcament
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.