Notes de premsa

Reus presenta candidatura per acollir la Copa Intercontinental d’Hoquei Patins

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 11/10/2017

L’Ajuntament de Reus ha presentat candidatura davant la Federació Internacional de Roller Skating (FIRS) per acollir el proper mes de desembre la competició Intercontinental d’Hoquei Patins. La candidatura s’emmarca en la vocació del Govern de Reus per aprofitar l’esport, juntament amb la cultura i el turisme, per projectar la ciutat. La competició es disputaria al Pavelló Olímpic Municipal els dies 15 i 16 de desembre.

La candidatura de Reus aporta el bagatge i l’experiència organitzadora en múltiples competicions esportives internacionals; la gran afició i tradició de l’hoquei que hi ha a la ciutat; i un equipament de primer nivell com és el Pavelló Olímpic Municipal. La celebració a Reus aporta com a valor afegit el que que s’aprofitaria per celebrar els 25 anys de la subseu Olímpica, que per a la FIRS també va suposar una fita extraordinària per la promoció d’aquest esport.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma “des del Govern de Reus estem decidits a aprofitar totes les oportunitats possibles per projectar la ciutat a l’exterior, captar l’atracció de nous visitants i impulsar l’activitat econòmica. Una vegada més, tenim la possibilitat de demostrar al món que som un ciutat oberta, amb una enorme capacitat organitzativa de grans esdeveniments, i amb uns equipaments esportius de primer ordre”.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, afirma que “l’èxit del Reus Deportiu amb la consecució de la Copa d’Europa, i el compromís de la ciutat amb l’esport, són una important motivació per optar a acollir aquesta gran competició. Presentem una candidatura que ofereix moltes garanties per oferir un gran espectacle en una ciutat que viu intensament aquest esport”

La candidatura, que inclou un programa d’activitats complementàries a la competició, es presenta aquest mateix dimecres 11 d’octubre, i la proclamació de la candidatura està prevista per la federació internacional la propera setmana.

La competició enfronta, tradicionalment, els guanyadors de les Copes d’Europa, d’Amèrica, d’Àfrica i d’Oceania. Enguany tindrà un nou format, donat que no s’han disputat les competicions africana i d’Oceania. En aquesta edició, la participació correspondrà a dos equips Europeus: Benfica (campió europeu 2016) i Reus Deportiu (2017); i dos equips sud-americans: Andes Talleres (2016) i el guanyador de l’edició 2017, que és juga a la ciutat de Recife aquest novembre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.