Notes de premsa

Reus presenta la seva candidatura per acollir la Copa del Rei d’Hoquei Patins el 2005

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 15/07/2004

La Regidoria de l'Esport de l'Ajuntament de Reus, conjuntament amb la secció d'hoquei del Reus Deportiu, han presentat aquest dijous, 15 de juliol, davant la Federación Española de Patinaje, la candidatura de la ciutat de Reus per ser la seu on es jugui la Copa del Rei d'hoquei patins de l'any 2005. El termini de presentació de candidatures acaba divendres, 16 de juliol.

La candidatura de Reus ha presentat un extens dossier on es destaca l'àmplia experiència que té la ciutat en l'organització de grans esdeveniments esportius, en general, i d'hoquei en particular; com poden ser l'organització de la competició d'hoquei dels Jocs Olímpics del 1992 i també del Campionat del Món d'Hoquei del 1999. Així mateix, també es destaca la gran tradició que té l'hoquei a Reus i el gran nivell competitiu dels equips locals.
Aquesta propera edició de la Copa del Rei es farà en la primera quinzena de març, i si la candidatura de Reus és l'escollida, el Pavelló Olímpic Municipal serà la instal·lació on es jugarà la competició.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.