Notes de premsa

Reus Transport recupera la freqüència de pas de la Línia 11

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/12/2017
Recorregut L11

A partir de l’1 de gener es torna a ampliar el servei de la Línia 11, que recupera la freqüència de pas de 20 minuts que tenia abans de l’octubre. Això és possible perquè després de la prova pilot iniciada a l’octubre, Reus Transport ha decidit retirar la Línia 12 per la poca demanda d’usuaris.

La línia 12 enllaçava de forma directa els barris Montserrat i Fortuny amb l’Hospital Universitari Sant Joan els dies feiners. Durant les setmanes que ha funcionat en període de proves, la L12 ha tingut una mitjana inferior als 90 passatgers per dia, dels quals només 30 tenien com a destí o origen l’Hospital. Per tot plegat, des de Reus Transport s’ha decidit no aplicar aquest canvi de manera definitiva.

A partir d’ara, aquesta connexió continuarà coberta amb la Línia 10, que surt del barri Montserrat en direcció a Oques, passant per l’estació d’autobusos de Reus, on cal fer un transbord de només 2 minuts amb la Línia 60 per arribar a l’Hospital.

La Línia 11 recupera el servei que tenia abans de l’octubre, amb dos autobusos i una freqüència de pas de 20 minuts.

 

Recorregut L11

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.