Notes de premsa

S’inaugura la Fira de l’Oli Nou amb la participació de 28 expositors

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

S’inaugura la Fira de l’Oli de Siurana a les 17:00 h, a la plaça de la LLibertat, amb la presència del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i la regidora de l’àrea de Promoció Econòmica, Alícia Alegret. La XV Fira de l’Oli de Siurana restarà oberta des d’avui fins demà dissabte a les 21:00 h.

En aquesta edició es compta amb la participació de vint-i-vuit expositors, entre les principals cooperatives i molins productors de la DOP i les entitats relacionades amb la promoció de l’oli. Aquesta mostra està organitzada pel Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus, el Consell Regulador de la DOP Siurana i la Unió Agrària Cooperativa de Reus. Un dels objectius principals d’aquesta mostra és la promoció d’aquest producte d’alta qualitat nutricional i gastronòmica, així com el posicionament de la ciutat de Reus com la capital de l’oli de Siurana.

A banda d’aquestes dues finalitats, la Fira també busca la col·laboració amb els municipis del territori per a la dinamització del sector de l’oli. A més, la mostra s’ha convertit en una activitat d’interès turístic, que atreu visitants a la ciutat, amb els conseqüents beneficis per als sectors del comerç i la restauració.

Reus és el primer lloc on anualment les cooperatives presenten de forma conjunta l’oli nou DOP Siurana de la campanya. Els assistents poden així tastar i comprar les diferents varietats d’oli Siurana nou. La Fira també presenta una vessant lúdica, festiva i participativa dirigida a tots els públics, i al llarg del dia i mig que dura, es realitzaran diferents actes d’animació i un esmorzar degustació popular.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.