Notes de premsa

S’obre el termini d’inscripcions per a les activitats esportives 2004-2005

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 15/07/2004

Les persones interessades a fer alguna de les activitats esportives que ofereix la regidoria de l’Esport a través de Reus i Lleure per al curs 2004-2005 poden adreçar-se durant el mes de juliol a les oficines d’atenció a la ciutadania de RELLSA del Pavelló Olímpic Municipal (c/Mallorca s/n) per formalitzar la inscripció. El període d’inscripcions continua al setembre, fins exhaurir les places ofertades. Precisament, el 13 de setembre comencen les primeres activitats previstes en el programa.


El programa de les Activitats Esportives per a Tothom 2004-2005 ofereix un ampli ventall d’activitats adreçades a infants, joves, adults, tercerca edat i persones amb discapacitat.
Les activitats es realitzen en diferents espais esportius de la ciutat, en concret, el Pavelló Olímpic Municipal, el Club Natació Reus Ploms, el Club Reus Deportiu, el gimnàs CEJER, i el gimnàs Siluet’s, de manera que tothom tingui a l’abast un punt on realitzar activitat física.
A banda de les activitats tradicionals de natació per a adults, aiguagim, aeròbic, la gimnàstica de manteniment ... el curs comença amb novetats.
Els forfets
Entre les novetats destaca l’ampliació de places i espais per a una nova modalitat d’inscripció, els anomenats Forfets, tant en sec, com en aigua.
Els titulars del forfet poden gaudir de totes les activitats i de totes les instal·lacions en una determinada franja horària, de dilluns a divendres. Està dissenyat per persones que volen gaudir d’una bona forma física, amb l’avantatge de la flexibilitat horària.
Per fer-se el forfet, cal anar al Pavelló Olímpic Municipal o al Reus Deportiu.
Programes per a infants i per a les famílies
La programació del curs 2003-2004 ofereix nous programes per a infants i també per a les famílies: l’estimulació en el medi aquàtic per a nadons de 6 mesos a 2 anys i programa de preparació física al part en el medi aquàtic per embarassades que es realitzen tant a la piscina del Club Reus Deportiu com al Club natació Reus Ploms, així com l’escola de psicomotricitat i les activitats d’aeròbic i ritme infantil que es realitzen al Pavelló Olímpic Municipal.
Majors de 55 anys
Els majors de 55 anys tenen al seu abast una oferta combinada de programes d’activitat física, tant en aigua com en sec, mitjançant els programes d’aiguamasters, on a través de l’activitat aquàtica es combina l’aprenentatge i el perfeccionament de la natació amb activitats de millora de la condició física. Mastergim, que ofereix un treball centrat en la millora de les qualitats físiques i relacions socials.
Per a l’estimulació de persones amb discapacitat s’ha dissenyat el programa de natació adaptada, on es realitzen exercicis específics en el medi aquàtic per a la millora de la qualitat de vida.
Dins del la programació d’activitat esportives per a tothom, cal afegir-hi una llarga llista de programes adreçats a la millora de la salut per a tothom, com l’escola de columna que es realitza al Pavelló Olímpic de Reus, i la natació terapèutica tant per infants i joves com per adults que es duu a terme al Club Natació Reus Ploms, tots dos adreçats a persones amb dolor articulars i patologies de columna vertebral
Com a novetat, enguany s’incorpora el programa de Prevenció i tractament de patologies i desviacions de columna en infants i joves que es realitza al Pavelló Olímpic de Reus. Es un programa destinat a la millora de patologies, desviacions de columna vertebral (escoliosi, cifosi, hiperlordosi) i problemes d’actitud postural mitjançant un treball individualitzat que combina la fisioteràpia i la reeducació postural amb activitats esportives i de lleure.
Gimnàs del POM, obert a l’estiu
El Gimnàs del Pavelló Olímpic Municipal es manté obert tot l’estiu i que ofereix moltes activitats dirigides als abonats, a banda dels plans personalitzats de preparació física.
Per a més informació sobre les activitats del Programa d’Activitats Esportives per a Tothom 2004 / 2005 o el Gimnàs del Pavelló Olímpic Municipal, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a l’Usuari de Reus Esport i Lleure al tel. 977 300 091 o al Pavelló Olímpic Municipal C/ Mallorca s/n, en horari de 10:00 h a 14:00 h o bé a través de correu electrònic a jgarcia@reusesport.com.
També es podrà trobar aquesta informació als tríptics distribuïts als Centres Cívics, a l’OAC, a l’IMAC, i a l’Oficina de Turisme, o bé, des de casa, a través www.reusesport.com.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.