Notes de premsa

Semifinals i final de la Copa Intercontinental d'hoquei patins, el 15 i 16 de desembre a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 5/12/2017
Imatge de la presentació de la fase final de la Copa Intercontinental d'hoquei patins Reus 2017
Cartell Copa Intercontinental d'hoquei patins Reus 2017

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus és escenari els dies 15 i 16 de desembre dels partits de semifinals i final de la Copa Intercontinental d'hoquei patins, la màxima competició mundial de clubs en aquesta disciplina esportiva. L'alcalde, Carles Pellicer, el regidor d'Esports, Jordi Cervera, i el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, han presentat aquest dimarts aquest esdeveniment, en què les semifinals han quedat configurades amb els partits Andes Talleres SC (Argentina) – SL Benfica (Portugal) a les 19:30 h i Reus Deportiu – Concepción PC (Argentina) a les 21:15 h del divendres 15. La final es jugarà dissabte dia 16 a les 17:00 h entre els guanyadors d'aquests dos partits.

L'alcalde de Reus ha recordat que la ciutat de Reus viu l'hoquei patins de manera molt intensa i que aquesta fase final de la Intercontinental confirma la capitalitat d'aquest esport que Reus ha demostrat històricament. En aquest sentit, el president de la federació espanyola ha explicat que des de l'organització no es va tenir cap dubte a l'hora de decidir la seu reusenca, ja que es tracta d'una de les ciutat referent en el món de l'hoquei arreu del món.

A la presentació de la fase final hi han assistit també representants del món de l'hoquei de Reus i de les empreses i institucions que col·laboren amb aquest esdeveniment.

Els dies 15 i 16, a més de les proves de la competició oficial, s'han previst també activitats paral·leles com un partit d'exhibició amb jugadors veterans vinculats a l'hoquei d'elit.

L'entrada per als dos partits de les semifinals té un preu de 10 euros (inclou els dos partits), el mateix preu que té l'entrada per veure el partit de la final. L'abonament per a tots els partits té un preu de 15 euros.

Imatge de la presentació de la fase final de la Copa Intercontinental d'hoquei patins Reus 2017
Cartell Copa Intercontinental d'hoquei patins Reus 2017

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.