Notes de premsa

Servei de visites especials al refugi de la Patacada i a l'exposició “La festa sota el foc” amb motiu de les festes de Misericòrdia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 13/09/2017
Cartell exposició

El Museu de Reus ofereix els pròxims dies visites especials a l'antic refugi antiaeri existent al subsòl de la plaça de la Patacada i a l'exposició de vestimenta històrica de diables “La festa sota el foc” amb motiu de les festes de Misericòrdia. L'antic refugi de la Patacada es podrà visitar (amb reserva prèvia) els dies 19 i 21 de setembre a les 18:00 h i a les 19:00 h.

Per reservar la visita al refugi de la Patacada cal fer-ho per telèfon al 977 010 660 o bé a través del correu electrònic irecuenco@museudereus.cat. A partir de dimarts 3 d'octubre s'oferiran visites de manera habitual cada dimarts a les 18:00 h, sempre amb reserva prèvia (l'aforament és limitat). El Museu de Reus preveu la possibilitat de visites especials en dissabte amb reserva prèvia, sempre segons disponibilitat del Museu.

Els preus de les visites al refugi de la Patacada són els següents: entrada individual, 3 euros; de 7 a 14 anys i més de 65 anys, 2 euros; menys de 7 anys, gratuïta i grups escolars, 2 euros.

Visites a “La festa sota el foc” el 23 de setembre
D'altra banda, el Museu de Reus ofereix dissabte 23 de setembre de 10:00 a 14:00 h l'exposició “La festa sota el foc” . Aquest muntatge mostra una excepcional col·lecció de vestits antics de diables que permet conèixer el model històric del Ball de Diables a Reus, una col·lecció donada per l'entitat Bravium Teatre al museu de la ciutat. Fins al 28 d'octubre es poden veure al Museu de la plaça de la Llibertat una cinquantena de vestits històrics que abasten un període des de principis del segle XIX fins a mitjan segle XX. Aquesta exposició s'inclou en el programa d'actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

Cartell exposició

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.