Notes de premsa

S'obre la convocatòria de subvencions per a persones en situacions econòmiques desfavorides de la ciutat de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/04/2016

Des d'aquest divendres, 15 d'abril, es poden presentar les sol·licituds per rebre subvencions per a persones en situacions econòmiques desfavorides. El termini per presentar les peticions finalitza el dia 30 de novembre d'enguany.

La convocatòria de subvencions es divideix en les línies següents:

  • Subvencions per a les persones que concorren en una determinada situació de mobilitat
  • Subvencions per a persones amb escassos recursos econòmics en les següent sublínies:
    • Subvencions per al foment al servei públic de proveïment i sanejament d’aigua potable.
    • Subvencions per al foment del manteniment d’un habitatge en propietat.
    • Ajuts destinat als usuaris del servei de recepció obligatòria de recollida domiciliària d’escombraries i residus sòlids urbans.

Les bases d'aquestes subvencions es poden consultar a l'apartat de Tràmits del web municipal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.