Notes de premsa

Torneig de bàsquet a cavall en el marc dels actes previs a la Fira de Sant Jaume 2019

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 23/07/2019
Imatge d'arxiu Horseball

En el marc dels actes previs a la Fira de Sant Jaume 2019 tindrà lloc a partir d'aquest dimecres el campionat de Horseball (bàsquet a cavall) "Ciutat de Reus". Concretament es farà aquest dimecres 24 de juliol, dijous 25 i divendres 26, quan tindrà lloc la final. El campionat tindrà lloc al Parc de la Festa, a partir de les 18:00 h i fins a les 22:00 h. 

Forma part també de la Fira del Cavall, que enguany arriba a la 24a edició, i que és l'apartat més destacat de la Fira de Sant Jaume, que tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, organitzada per Reus Promoció amb la col·laboració de l'Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona. 

El campionat de Horseball es fa per segona vegada a la ciutat. Aquest és un esport en el qual s'enfronten dos equips pormats per 4 genets i els seus cavalls. Hi ha diferents categories, per un costat la sub-10 (nens menors de 10 anys, amb els seus corresponents ponis), i per l'altre sub-12 (nens menors de 12 anys), categoria femenina i categoria èlit mixte. 

El club de Reus West-Fork presenta un equip per categoria i en destaca l'equip femení que aquest any ha aconseguit classificar-se per primera vegada pel campionat d'Espanya, aconseguint la setena plaça i rebent ek trofeu "Fair play". 

Enguany el campionat reusenc coptarà amb al presència d'aproximadament  80 binomis, desplaçats de diferents indrets, tant de Catalunya com de la resta de l'Estat espanyol. La final es farà divendres i en sortiran els guanyadors del II Torneig de Horseball "Ciutat de Reus". 

Imatge d'arxiu Horseball
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.