Notes de premsa

Un miler de nens i nenes ballaran una sardana multitudinària al Mercadal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 11/06/2003

ler d'infants, alumnes de 3er de primària, protagonitzaran demà dijous, a les 11:00 h, la ballada d'una sardana multitudinària a la plaça del Mercadal.

Els xiquets i xiquetes que hi ballaran han participat durant el curs en el programa de la regidoria d'Ensenyament «Coneguem el món de la sardana». Els objectius d'aquest programa són el d'afavorir l'aprenentatge de la dansa, el coneixement oral de la música de la sardana, la cobla i els seus instruments. A més, es pretén que a través d'aquesta iniciativa els nens ampliïn els seus coneixements sobre cultura popular i aprenguin una part de la història del país a través de la història de la sardana.
El miler de nens i nenes que es donaran cita a la plaça del Mercadal pertanyen a les 16 escoles públiques de Reus i a la Salle de Reus, al col·legi Sant Rafael de la Selva, a tres escoles de Salou i a una de Montblanc. Cada rotllana serà conduïda pels monitors del Patronat Sardanista de Reus, l'entitat organitzadora dels tallers.
Amb l'acompanyament de la Cobla del col·legi Pare Manyanet, els infants ballaran les sardanes Galop, Reus 75 de Carles Santiago, Els campanars del Baix Camp de Josep Maria Bages i La Tira Roseta d'Agustí Causí. L'organització preveu que l'acte duri una hora i acabi al voltant de les 12:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.