Notes de premsa

Una delegació de Ponferrada visita el Mas Carandell per intercanviar experiències

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/09/2004

Mas Carandell rebrà demà dijous, 16 de setembre, la visita del regidor de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Ponferrada, Reiner Cortés Valcárce, i dels responsables de desenvolupament i de formació de l’Instituto Municipal de Formación y Empleo de Ponferrada, per intercanviar experiències.

La delegació de representants de Ponferrada farà una visita a les instal·lacions del Mas Carandell, coneixeran l’organització departamental i les diferents accions formatives en marxa.
Part de la visita se centrarà en el projecte d’escola taller, i en la intervenció que s’està fent a l’Institut Pere Mata. Precisament en aquest edifici, els rebrà la regidora de Formació de l’Ajuntament de Reus, Misericòrdia Dosaiguas.
L’IMFE de Ponferrada comparteix amb Mas Carandell l’objectiu de promoure accions de formació i ocupació al municipi per tal de millorar la qualificació personal i professional de les persones i facilitar la seva integració al mercat laboral.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.