Programació Reus CCC 2017

La programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 s'inaugura el dissabte 28 de gener al Teatre Fortuny i tot seguit a la plaça del Mercadal, en dos esdeveniments dirigits pel director teatral Francesc Cerro i pel responsable de la companyia de circ Cíclicus, Leandro Mendoza.

Els projectes confirmats s'han seleccionat en base a la seva qualitat, el fet que siguin innovadors i signifiquin una novetat per a la ciutat i que tinguin en compte la inclusió i superació de les barreres econòmiques i socials, que impliquin diferents col·lectius o també a les persones amb discapacitats. Tot això juntament amb una important valoració de la creativitat, la presència de talent emergent, l'experimentació cultural, la sostenibilitat i la projecció de futur que puguin tenir les propostes.

Entre els principals objectius de la Regidoria de Cultura hi ha el de poder fer arribar la cultura al conjunt de la ciutat, de manera que es treballa per fer-ne partíceps els diferents col·lectius ciutadans, entitats veïnals i grups de participació ciutadana de manera que la ciutat s'ompli de cultura.

Consulteu la programació acte a acte al web de Reus Capital de la Cultura Catalana. També us la podeu descarregar en pdf al peu d'aquesta pàgina.

Accés al web Reus CCC 2017

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.