Recollida de voluminosos

L’Ajuntament de Reus disposa des de l’any 2001 d’un servei de recollida de residus voluminosos. A través del telèfon directe 010 o del 977 010 010, l’usuari es pot posar en contacte amb l’Ajuntament i rebre informació sobre què ha de fer per desfer-se correctament d’aquests tipus de deixalles. Bàsicament, es tracta de baixar el voluminós al costat del portal de casa seva (mai al costat del contenidor) en el moment que l'indiquin en l'atenció telefònica, i el servei el passarà a recollir de manera gratuïta.

Els voluminosos són els residus que, per les seves dimensions considerables, no es poden posar en els contenidors d’escombraries del carrer. S’han de portar a la deixalleria, on es classifiquen segons el material que què es composen per tal portar-los als gestors més adients. Els residus denominats voluminosos són, per exemple, mobles i trastos vells, catifes, matalassos, electrodomèstics, persianes, etc…

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.