Any Fabra

L’Ajuntament de Reus se suma a la commemoració de l’Any Fabra, dedicat a la figura de Pompeu Fabra, coincidint amb els 150 anys del seu naixement i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

L’Any Fabra és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que convida institucions, ens locals i entitats de Catalunya i de tota l'àrea de la llengua catalana a compartir col·lectivament la celebració amb actes i iniciatives que reconeguin el gramàtic i la seva obra.

Comissió impulsora

L’Ajuntament de Reus i les entitats de la ciutat s’han organitzat en una comissió per difondre i aglutinar tota l’activitat que es generi a Reus al voltant de la figura  de Pompeu Fabra. Encapçalada per la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística i el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, formen part de la comissió:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.