BAT, FP, PFI i adults

A Reus.cat ens fem ressó de les resolucions del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a les normes de preinscripció i matrícula i calendari per a la preinscripció. Consulteu aquesta informació en els desplegables situats a la part superior d'aquesta pàgina.

Puntuacions per àrees de proximitat:

Batxillerat  és àrea única i per estar  empadronat a Reus  s'obtenen  30 punts de proximitat. 

PFI hi ha dues àrees 1 i 2. Àrea 1 són els residents a Reus i obtenen 30 punts, àrea 2 són els residents a altres pobles del Baix Camp i obtenen 15 punts. 

Calendari de la preinscripció PROVISIONALS CURS 2021-2022

  • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny
    de l'11 al 17 de maig de 2021

  • Cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny
    del 25 al 31 de maig de 2021
  • Ensenyaments impartits en centres i aules de formació d'adults
  • Ensenyament d'idiomes a escoles oficials d'idiomes
  • Música o dansa integrats amb l'educació primària, l'ESO o el Batxilera
 
 

 

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
Carrer de Rosselló 2-8
Tel. 977 010 046

Horaris: Horari d'atenció: De dilluns a divendres. Matins de 9 a 14 h. Tardes, prèvia cita, al 977 010 046. En periodes de preinscripció d'educació infantil, primària i ESO de 8.30 a 14 i tardes amb cita prèvia.

Carrer de Rosselló 2-8

L'atenció presencial, sempre amb CITA PRÈVIA.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.